Felloo.nl

Hedendaags wordt af en toe onterecht gedacht dat telefonische bereikbaarheid niet meer belangrijk is. Klanten vinden steeds vaker de weg naar de klantendienst via e-mail, Internet en zelfs via WhatsApp.

Toch is het als bedrijf en/of organisatie nog steeds van cruciaal belang om telefonisch goed bereikbaar te zijn. Vaak vinden klanten het persoonlijk contact nog steeds doorslaggevend. Een klantenservice inhuren hoeft niet duur te zijn.

U als ondernemer zal veel meer tijd overhouden voor zaken die er voor u echt toe doen. Dat zal u niet alleen tijd maar zeker ook kosten besparen. U wordt niet meer gestoord tijdens belangrijke gesprekken, en kan rustig en kordaat doorwerken. Na verloop van tijd zal u inzien dat het inhuren van een klantenservice u meer zal opbrengen dat dan het u zal kosten.

Klant contact center

Voor organisaties die zich willen blijven onderscheiden van concurrenten, wordt klantcontact steeds belangrijker. Maar hoe zorgt u ervoor dat de communicatie- en dienstverlening van uw organisatie zo optimaal mogelijk is ingericht? Hoe kunt u overzicht houden over alle inkomende berichten en hoe voorkomt u dat klanten lang moeten wachten op antwoord?

Een klant contact center helpt u bij het optimaliseren van uw contact met klanten. Een optimaal ingericht contact center zorgt voor hogere klanttevredenheid. Het helpt uw organisatie een serviceniveau te bereiken dat de verwachtingen van uw klanten zelfs overtreft!

www.felloo.nl